Hor dubbele deur

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Hor voor een dubbele deur

Op een warme zomerdag is het natuurlijk heel fijn om de deuren lekker open te houden. Het is dan niet de bedoeling dat er allerlei insecten naar binnenkomen. Het laten plaatsen van een hor, biedt de oplossing. Zo kunt u de deuren openzetten en insecten buiten de deur houden. Horren houden bovendien niet alleen insecten buiten, maar ook ongedierte. Het enige wat er door heen komt, is frisse lucht. We hebben horren die zowel aan de binnen- als aan de buitenkant van uw deuren geplaatst kunnen worden. Onze horren kunnen namelijk met gemak het hele jaar buiten hangen. We kunnen de horren op elke deur plaatsen en kunnen als het nodig is de hor op maat maken, zodat die perfect aansluit op de deur. Daarnaast kunt u de horren makkelijk schoonmaken met een doekje en zijn ze onderhoudsvrij. Ook kunnen wij horren leveren die fijnstof tegen houden.

Hor dubbele deur op maat

Een hor kan op vrijwel elke deur geplaatst worden. Ook op deuren die een afwijkende maat hebben, kunnen wij een hor realiseren door middel van maatwerk. Door maatwerk zal de hor naadloos aansluiten op uw kozijn waardoor insecten geen mogelijkheid krijgen om binnen te komen. Niet alleen zorgt een hordeur ervoor dat insecten als muggen en vliegen buiten worden gehouden, ook ongedierte wordt buiten gehouden. Kortom, alles wordt buiten gehouden, maar frisse lucht kan zijn weg naar binnen vinden. Bovendien kunnen wij horren leveren die fijnstof tegen houden, vooral voor mensen met hooikoorts is dit waardevol.

Contact

Heeft u interesse in hor voor uw deur van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via 030 – 600 65 60 en info@ventanazonwering.nl.

hor dubbele deur

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)