Hor deur

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een hor voor uw deur

Op een warme zomerdag zet u graag de deuren van uw huis open zodat er frisse lucht binnenkomt. De insecten die mee naar binnen vliegen, daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Door voor uw deur een hor te plaatsen, kan frisse lucht naar binnen, maar blijven de insecten buiten. In ons assortiment hebben wij horren van elk typen deur. Dus of u nu een hor zoekt voor een draaideur, een schuifpui of dubbele deur; bij Ventana Zonwering voorzien wij u van een hoogwaardige hor. De horren kunnen aan zowel de binnen- als aan de buitenkant geplaatst worden, omdat ze weerbestendig zijn. Daarnaast zijn ze onderhoudsvrij en kunt u ze gemakkelijk schoonmaken met een doekje.

Maatwerk horren

Een hor kan op vrijwel elke deur geplaatst worden. Ook op deuren die een afwijkende maat hebben, kunnen wij een hor realiseren door middel van maatwerk. Door maatwerk zal de hor naadloos aansluiten op uw kozijn waardoor insecten geen mogelijkheid krijgen om binnen te komen. Niet alleen zorgt een hordeur ervoor dat insecten als muggen en vliegen buiten worden gehouden, ook ongedierte wordt buiten gehouden. Kortom, alles wordt buiten gehouden maar frisse lucht kan zijn weg naar binnen vinden. Bovendien kunnen wij horren leveren die fijnstof tegen houden, vooral voor mensen met hooikoorts is dit waardevol.

Contact

Heeft u interesse in hor voor uw deur van Ventana Zonwering? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

hor deur

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)