Hor balkondeur

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Een hor voor uw balkondeur

Met warm weer zet u de deur van uw balkon graag open, zodat het binnen lekker kan afkoelen. Het nadeel hiervan is dat insecten ook mee naar binnen komen en daar zit u natuurlijk niet op te wachten. Door een hor voor uw balkondeur te laten plaatsen, kan frisse lucht naar binnen maar blijven insecten buiten. Wij beschikken over een ruim assortiment horren, met voor elk type deur een passende hor. Dus of u nu een hor zoekt voor een draaideur, een schuifpui of dubbele deur; bij Ventana Zonwering voorzien wij u van een hoogwaardige hor. Onze horren kunnen aan zowel de binnen- als aan de buitenkant geplaatst worden, omdat ze weerbestendig zijn. Daarnaast zijn ze onderhoudsvrij en kunt u ze gemakkelijk schoonmaken met een doekje.

Maatwerk horren

Op vrijwel elk raam en elke deur kan een hor geplaatst worden. Zelfs als een raam of deur afwijkt van de standaard maat. In zo’n geval kunnen wij namelijk een maatwerk hor realiseren. Met een maatwerk zal een hor naadloos aansluiten op uw kozijn waardoor insecten geen enkele mogelijkheid krijgen om de ruimte binnen te komen. Naast dat insecten buiten worden gehouden, krijgt ongedierte ook geen kans om binnen te dringen. Bovendien kunnen wij horren leveren die fijnstof tegen houden, vooral voor mensen met hooikoorts is dit waardevol.vKortom, alleen frisse lucht kan zijn weg naar binnen vinden.

Contact

Heeft u interesse in hor voor uw balkondeur van Ventana Zonwering en Interieur? Kom gerust eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! Wij zijn gevestigd in IJsselstein, nabij Utrecht. Wij helpen u graag aan een passende hor. U kunt contact met ons opnemen via 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl. Waar kunnen wij u mee helpen?

hor balkondeur

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)