Elektrische rolluiken

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Elektrische rolluiken

Bij Ventana Zonwering & Interieur bent u aan het juiste adres voor elektrische rolluiken. Wij beschikken over een showroom met een ruime keuze in diverse kleuren en stylen rolluiken. Rolluiken hebben vele voordelen. Zo beschermen ze bijvoorbeeld tegen geluidsoverlast en tegen warmte en kou. Bovendien zorgt het pantser voor een effectieve bescherming tegen vernielingen en inbraak. Onze rolluiken zijn voorzien van bandopwinders en naar wens te verkrijgen met motor en afstandsbediening. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U maakt eenvoudig een afspraak door te contact op te nemen via 030 – 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Kom een keer langs en laat u verrassen door ons ruime aanbod!

030 600 65 60info@ventanazonwering.nl

Voordelen van rolluiken

Door hun veelzijdige en praktische karakter zijn rolluiken een populaire vorm van zonwering. Uw wooncomfort wordt bovendien verhoogd door hun diverse gunstige eigenschappen. Dit maakt ze ideaal voor zowel kantoorpanden als woningen. Hieronder een overzicht van de voordelen van rolluiken:

Betere isolatie

Wanneer u voor rolluiken kiest, dan bespaart u het gehele jaar op uw energierekening. In de zomer sluiten ze warme lucht namelijk buiten en in de winter blijft de warmte binnen. U kunt op deze manier de temperatuur in uw woning gemakkelijk reguleren én ook nog geld besparen.

Inbraakwerend

Het aanschaffen van een ruilluik als extra beveiliging is een slimme zet. Het wordt daardoor namelijk veel lastiger voor inbrekers om binnen te komen. Zo maakt u het voor eventuele inbrekers niet alleen een stuk minder aantrekkelijk om een inbraakpoging te doen, maar houdt u dit ongewenste bezoek ook buiten de deur.

elektrische rolluiken van ventana

Geen geluidsoverlast meer

Ruilluiken hebben een geluidswerende functie. Hierdoor ervaart u minder last van geluiden van buitenaf, zoals auto’s die langsrijden of blaffende honden.

Rolluiken houden daglicht tegen

Werkt u nachtdiensten en slaapt u daardoor overdag? Of wilt u in het weekend lekker uitslapen? Rolluiken zorgen ervoor dat het daglicht wordt tegengehouden. Zo kunt u er totale duisternis mee creëren en dat werkt bevorderlijk voor uw nachtrust.

Advies op maat

Bij Ventana Zonwering & Interieur kunt u terecht voor een passend advies. Zo kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen via 030 600 65 60 of info@ventanazonwering.nl. Daarnaast heten wij u van harte welkom in onze ruimte showroom in IJsselstein.

Contact

Kom in contact met Ventana

Naam(Vereist)