Interieur

meubelen3Uitgekeken op de oude meubelen? Een nieuw interieur nodig? Een nieuwe houten vloer? Wij helpen u graag bij het advies en de uitvoering! U kunt bij Ventana Zonwering & Interieur goed slagen in Hollandse topkwaliteit meubels en vloeren.

Meubels

Deze 100% Hollandse topkwaliteit meubels zijn in diverse maten en uitvoeringen te leveren. Tevens kunt u de bekleding kiezen uit een breed scala aan stoffen en leer. Nu nieuw in de collectie zijn de (gestoomde) eiken meubelen. Eikenhout met FSC keurmerk in diverse maten en uitvoeringen. In onze showroom kunt u de meubels zien en uitproberen.

Lampen

Verlichting

Ambachtelijk vervaardigde maar modern vormgegeven verlichtingsarmaturen in RVS en staal. Het nieuwe programma biedt voor elke woonstijl een ruim aanbod aan eigentijdse verlichting. Laat u inspireren door de verschillende stijlen bij Ventana Zonwering & Interieur.

Vloeren

Een nieuwe houten vloer? Een Hollandsche vloer is meer dan een gewone vloer, het is een blikvanger. Een eiken vloer die leverbaar is 17 verschillende kleuren/uitvoeringen. De vloer wordt opgemeten en gelegd door een ervaren parketteur voor een optimaal gelegde vloer waar u jaren plezier van heeft.

Kom langs in onze showroom voor meer interieur

Interieur meubelen5