Horren voor deuren

VCA gecertificeerd

Topkwaliteit

Klant- en servicegericht

Persoonlijk advies

Eigen service- en montagedienst

Horren voor deuren

Bent u het ook zat al die vliegen en muggen in uw huis, wanneer u op een warme zomerdag de deur openzet? Door een hor voor uw deur te plaatsen, houdt u de insecten buiten en komt de frisse lucht naar binnen. In ons assortiment hebben wij horren van elk type deur. Dus bent u op zoek naar een hor voor een enkele deur, een schuifpui of een dubbele deur. Bij Ventana Zonwering voorzien wij u van een hoogwaardige hor. De horren kunnen binnen of buiten de deur geplaatst worden, omdat ze weerbestendig zijn. Ook kunt u de horren makkelijk schoonmaken en zijn ze onderhoudsvrij. Als de afmetingen wat afwijken kunnen we als het nodig is de hor voor u op maat maken.

Maatwerk horren voor deuren

Een hor kan op vrijwel elke deur geplaatst worden. Ook op deuren die een afwijkende maat hebben, kunnen wij een hor realiseren door middel van maatwerk. Door maatwerk zal de hor naadloos aansluiten op uw kozijn waardoor insecten geen mogelijkheid krijgen om binnen te komen. Niet alleen zorgt een hordeur ervoor dat insecten als muggen en vliegen buiten worden gehouden, ook ongedierte wordt buiten gehouden. Daarentegen kan frisse lucht kan zijn weg naar binnen wel vinden. Bovendien kunnen wij horren leveren die fijnstof tegen houden, vooral voor mensen met hooikoorts is dit waardevol. Zo kunt u gerust de deur open laten en genieten van de frisse lucht!

Contact

Heeft u interesse in hor voor uw deur van Ventana Zonwering? Neem om gerust contact met ons op of kom eens langs in onze showroom voor een persoonlijk advies! U kunt ons bereiken op 030 – 600 65 60 en via info@ventanazonwering.nl.

horren voor deuren