Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Houten overkapping terras

Het plaatsen van een houten overkapping boven uw terras is een waardevolle toevoeging aan uw tuin. Een houten overkapping biedt namelijk vele extra voordelen. Zo bent u met een houten overkapping boven het terras minder afhankelijk van het weer. Zelfs bij regen zit u onder de overkapping droog. Dit geldt natuurlijk ook voor uw tuinmeubilair. Ook deze staan droog bij nat weer, waardoor u niet bang hoeft te zijn voor eventuele schade aan het materiaal door vocht. Slepen met uw tuinmeubelen is dankzij een terrasoverkapping van hout dan ook niet meer nodig.

Terrasoverkapping Pallazzo

 

Het weer vormt geen spelbreker meer

Niet alleen bij regenachtige dagen heeft u plezier van uw houten overkapping boven het terras. Ook bij zonnig weer biedt de overkapping uitkomst. De houten overkapping zorgt er namelijk voor dat uw terras is voorzien van een aangename hoeveelheid schaduw. Zo kunt u ook zomers genieten van uw terras zonder dat de brandende zon dit oncomfortabel maakt. Daarnaast heeft de overkapping zomers ook een positief effect op de temperatuur in huis. De zon schijnt namelijk niet meer direct naar binnen, waardoor een lage binnentemperatuur behouden blijft.

Comfortabeler wonen dankzij een houten overkapping

Naast dat de houten overkapping boven het terras ervoor zorgt dat u niet meer afhankelijk bent van het weer, zijn er meer voordelen. Zo wordt het woonoppervlak bij het plaatsen van een veranda vergroot. Het terras wordt namelijk een verlengde van uw woonkamer. Daarnaast zijn onze houten overkappingen strak en minimalistisch vormgegeven. Deze mengen dan ook naadloos in het landschap. Zo vormt zich geen blokkade in uw zicht wanneer u de achtertuin in kijkt.

Ons assortiment aan overkappingen voor het terras is erg breed. Zo bieden wij terrasoverkappingen in diverse uitvoeringen. Daarnaast maken wij enkel gebruik van vooraanstaande merken. Kwaliteit staat bij ons namelijk hoog in het vaandel.

Bent u op zoek naar een terras overkapping om weer volop van uw tuin te kunnen genieten? Kom dan eens langs in onze showroom. Hier kunt u kennis maken met ons brede assortiment en inspiratie opdoen. Komt het beter uit als we bij u langskomen? Ook dat is mogelijk! Een van onze ervaren specialisten vertelt u graag meer. Ook voor overige vragen kunt u contact met ons opnemen middels het contactformulierof u kunt ons bellen op 030 600 65 60.