Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Een terrasoverkapping kopen bij Ventana Zonwering & Interieur

Wilt u een terrasoverkapping kopen? Dan kunt u terecht bij Ventana Zonwering. Met onze terrasoverkapping kunt u het gehele jaar door genieten van uw tuin. Daarnaast vergroot u meteen op een elegante manier uw woonruimte!

Pallazzo verandadaken

Houdt u ervan om een barbecue te organiseren of een feestje te geven? In Nederland is het vaak de vraag of het wel droog blijft. Dé oplossing bij dit soort gelegenheden is een veranda! De overkapping creëert bovendien meer ruimte. U kunt het zien als een verlengstuk van uw woning. Zeg gedag tegen het slepen met tuinmeubilair! Als u kiest voor een terrasverkapping van Pallazzo gaat uw zicht niet verloren. Daarnaast heeft u binnen ook veel plezier van uw tweede woonkamer. U bent in de schaduw van uw overkapping beschermt tegen de felle zonnestralen en houdt de warme lucht buiten uw woning. Met deze overkapping geniet u in de nazomer tot in de late uren van uw tuin. De terrasoverkappingen van Pallazzo staan bekend om hun perfecte afwerking en strakke vormgeving. Haal met dit minimalistische design het buitenleven naar binnen! Voor een prachtige verlening van uw woning is dit een betaalbare oplossing met vele mogelijkheden.

 

Terrasoverkapping Pallazzo

Heroal verandadak

De verandadaken van Ventana zijn van hoogwaardige kwaliteit. Ze worden daarnaast volledig ontworpen naar uw wensen. Ook zijn de verandadaken prima geschikt als carport, doordat ze bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden. Deze terrasoverkapping is een meerwaarde voor uw woning en een stijlvolle toevoeging aan de tuin. Met een verandadak van Heroal verlengt u het buitenseizoen en creëert u bovendien een extra living om tot rust te komen. In het voorjaar zit u comfortabel en afgeschermd zonder dat er een verbouwing nodig is. De pret wordt niet meer tegengehouden door de regen en uw tuinmeubels gaan langer mee. Daarbij blijft uw terras sneeuwvrij in de winter. Zo scheelt het u weer extra werk, wel zo prettig.

 

Meer informatie

Wilt u advies aan huis? Of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via ons contactformulier of door te bellen naar 030 600 65 60. U bent natuurlijk ook van harte welkom om inspiratie op te doen in onze ruime showroom in IJsselstein. Wij helpen u graag verder!