Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Knikarm-terrasscherm Vomano

Met het terrasscherm Vomano creëert u heel veel schaduw: uw woongenot verlengt met meters. U geniet van heerlijk koele schaduw buiten en voorkomt hinderlijke lichtinval en reflecties binnen.

Door de unieke stelmogelijkheden van de Vomano is dit geheel gesloten cassettesysteem in bijna iedere situatie te plaatsen. Bovendien garandeert het innovatieve armsysteem een vrije doorloop onder het scherm.

Alle onderdelen van de Vomano zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Zo zijn de armen voorzien van robuuste smeedwerk scharnieren. Daarnaast is de Vomano leverbaar met extra verstevigde montageplaten waardoor het scherm aan praktisch alle typen gevels te monteren is.

Welke kleur cassette past bij uw knikarm-terrasscherm?

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van uw Vomanoterrasscherm. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel waar het scherm aan wordt gemonteerd:

 

De cassette is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, crème wit (RAL 9001) en wit (RAL 9010). Tegen meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

Keus uit 1001 doeken voor bij uw knikarm-terrasscherm

Kiest u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? In het stalenboek vind u zeker het zonweringsdoek dat bij u past. Laat u
verrassen en inspireren.

We doen u alvast enkele doeksuggesties:

Verschillende soorten doeken voor uw knikarmen buitenzonwering

Voordelen van uw doekoverkapping met een knikarm-terrasscherm

  • Doek is volledig beschermd door gesloten cassettescherm.
  • Maximale breedte 6,20 meter en maximale uitval 3 meter.
  • Door de unieke constructie is de Vomano in vrijwel alle situaties te plaatsen.
  • Knikarmen zijn voorzien van smeedwerk scharnieren voor extra stevigheid.
  • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of eventueel volautomatisch.
  • Nastellen is overbodig door zelfregulerende motor.

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.