Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Knikarm-terrasscherm Mondego

Met de Mondego creëert u zalige momenten. Heerlijk koel binnen en buiten lonkt de schaduw. De Mondego veraangenaamt het binnen- en buitenleven voor een aantrekkelijke prijs.

De onderdelen van het gesloten cassettesysteem Mondego zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Ook is de Mondego uitgerust met een vernuftig sluitsysteem. Het systeem sluit perfect en het doek wordt optimaal beschermt tegen weersinvloeden.

De Mondego is het meest verkochte model uit deze collectie.

Welke kleur cassette past bij uw knikarm-terrasscherm?

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van uw Mondegoterrasscherm. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel waar het scherm aan wordt gemonteerd:

De cassette is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver en crème wit (RAL 9001). Tegen meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

Keus uit 1001 doeken voor bij uw knikarm-terrasscherm

Kiest u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? In het stalenboek vind u zeker het zonweringsdoek dat bij u past. Laat u
verrassen en inspireren.

We doen u alvast enkele doeksuggesties:

Verschillende soorten doeken voor uw knikarmen buitenzonwering

Voordelen van uw doekoverkapping met een knikarm-terrasscherm

  • Gesloten cassettescherm met eigentijdse uitstraling.
  • Perfecte sluiting.
  • Aantrekkelijk geprijsd.
  • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of eventueel volautomatisch.
  • Nastellen is overbodig door zelfregulerende motor.

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.