Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Knikarm-terrasscherm Axios

De Axios vergroot uw woongenot voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. U geniet van heerlijke koele schaduw buiten en voorkomt vervelende reflecties op tv- en beeldschermen binnen.

Een basic vormgeving en robuuste onderdelen: de Axios heeft zich in de praktijk bewezen. Een no-nonsense terrasscherm met een klassiek halfopen cassettesysteem.

Alle onderdelen van de Axios zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Daarnaast blijft het doek extra lang kleurecht door gebruik te maken van een water- en vuilafstotende nabehandeling.

Welke kleur cassette past bij u?

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van uw Axiosterrasscherm. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel waar het scherm aan wordt gemonteerd:

De cassette is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver en crème wit (RAL 9001). Tegen meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

Keus uit 1001 doeken voor bij uw knikarm-terrasscherm

Kiest u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? In het stalenboek vind u zeker het zonweringsdoek dat bij u past. Laat u
verrassen en inspireren.

We doen u alvast enkele doeksuggesties

Verschillende soorten doeken voor uw knikarmen buitenzonwering

Voordelen van uw doekoverkapping met een knikarm-terrasscherm

  • Basic terrasscherm, robuuste onderdelen.
  • Klassiek halfopen cassettesysteem met fraaie ronde vormgeving.
  • Aantrekkelijk geprijsd.
  • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of eventueel volautomatisch.
  • Nastellen is overbodig door zelfregulerende motor.

 

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.