Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Knikarm-terrasscherm Amazone

Met de Amazone creëert u zalige momenten: uw wooncomfort neemt binnen en buiten toe. Het blijft heerlijk koel in huis terwijl buiten de schaduw lonkt. ‘s Avonds geniet u van een aangename beschutting.

De onderdelen van het gesloten cassettesysteem Amazone zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Doordat de armen zijn voorzien van smeedwerk scharnieren is Amazone uitstekend bestand tegen weersomstandigheden, zoals plotseling opkomende sterke wind.

Afstellen is eenvoudiger dan ooit, dankzij de intelligente motor.

Welke kleur cassette past bij uw knikarm-terrasscherm?

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van uw Amazone-terrasscherm. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel waar het scherm aan wordt gemonteerd:

De cassette van Amazone wordt aan uw buitenzonwering gemonteerd

De cassette is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver, crème wit (RAL 9001), antraciet (RAL7016) en wit (RAL 9010). Tegen meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

Keus uit 1001 doeken

Kiest u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? In het stalenboek vind u zeker het zonweringsdoek dat bij u past. Laat u

verrassen en inspireren.

We doen u alvast enkele doeksuggesties:

Verschillende soorten doeken voor uw knikarmen buitenzonwering

Voordelen van uw doekoverkapping met een knikarm-terrasscherm

  • Maximale breedte tot 12 meter.
  • Doek is volledig beschermd door gesloten cassettescherm.
  • Smeedwerkscharnieren voor extra stevigheid.
  • Perfecte sluiting.
  • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of eventueel volautomatisch.
  • Na-stellen is overbodig door intelligente motor.

Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.