Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Rolgordijnen

Een rolgordijn is, zoals de naam al aangeeft, een type gordijn dat kan worden opgerold. Doordat u zelf bepaalt hoe ver u het gordijn omhoog rolt, zijn rolgordijnen ideaal om de lichtinval in huis te reguleren. Rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor slaapkamers dankzij hun verduisterende kwaliteiten, maar misstaan ook zeker niet in andere ruimtes. Daarnaast zijn rolgordijnen toepasbaar in Velux®-dakramen en zijn ze eenvoudig te monteren. Wij hebben een enorm assortiment aan moderne en klassieke kleuren en designs zodat u altijd iets zult vinden wat bij de rest van uw interieur past. Onze rolgordijnen zijn nu ook verkrijgbaar met schulprand en sierkap!

 


Sfeerimpressie rolgordijnen in de woonkamer


Raamdecoratie voor uw werkplek

 

Duo-rolgordijnen

Een duo-rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Hierdoor is het mogelijk om het duo-rolgordijn afwisselend lichtdoorlatend of juist verduisterend te maken. Deze raamdecoratie leent zich dus uitstekend om te spelen met lichtinval. Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt.

De Duo-rolgordijnen die wij leveren zijn van Sunway® en heten de Eclips. De Eclips wordt afgewerkt met een mooie, strakke onderroede van massief aluminium. Standaard wordt de Eclips gemaakt met een wit of grijs montageprofiel. Optioneel is de Silversfeer montageprofiel of de cassette.

Wij leveren daarnaast ook het rolgordijn Prestige  van ons voordelige Ventana huismerk.

 


Sfeerimpressie woonkamer met duo-rolgordijnen

Woonkamer met Sunway Eclips duo-rolgordijnen welke door Ventana zijn gemonteerd

 

Bent u benieuwd naar alle soorten rolgordijnen, of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier  of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.