Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Duette Shades

Duette® Shades zijn hyper functioneel en veelzijdig. De stof bestaat uit 2 lagen die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Met de aanschaf van Duette® Shades bespaart u op uw energiekosten door de isolerende eigenschappen. In de winter houden de Duette® Shades in gesloten toestand de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer is dat precies andersom. De warmte wordt geweerd en binnen blijft het behaaglijk koel. Bijkomend voordeel is dat er geen zichtbare koordgaatjes zijn. De spandraden van Duette® Shades zijn geraffineerd weggewerkt en onzichtbaar voor het oog. De collectie van SUNWAY® , Verosol (VeroCell) en ons voordelig Ventana huismerk omvat een zeer divers aanbod aan stoffen met verschillende structuren en transparanties, zo hebben we altijd iets wat bij u past.

Een Duette® Shade is in diverse uitvoeringen te leveren. Een van de praktische en decoratieve uitvoeringen is de Top-Down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval

Bent u benieuwd naar alle soorten duette shades, of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.