Zonwering in de regio Utrecht, Vleuten en De Meern

Bent u op zoek naar zonwering in de regio Utrecht, Vleuten en De Meern? Wij van Ventana Zonwering zijn de specialisten in zonwering en interieur. Wij luisteren naar uw wensen en die bieden u persoonlijk advies. Vanaf de adviesfase tot en met de montage van uw zonwering en aftersales staan onze ervaren medewerkers voor u klaar.

Wij nodigen u van harte uit om onze 1000m2 grote showroom te bezoeken. Wilt u liever een gratis afspraak op locatie? Wij komen graag bij u langs om u van advies op maat te voorzien.

Gratis AfspraakContact

Waarom u voor Vertana Zonwering kiest?

De topkwaliteit zonwering die Ventana biedt is 100% made in Holland. Zo vindt u bekende A-merken zoals Verosol, Heroal, Bécé, Velux en Sunway terug in ons uitgebreide assortiment. U vindt bij ons alles om uw huis smaakvol in te richten en af te werken. Wij vinden dat u recht heeft op het allerbeste. Daarom maken wij voor onze elektrisch aangestuurde zonweringen alleen gebruik van Somfy.

Klantvriendelijkheid is iets wat wij belangrijk vinden. In tegenstelling tot andere zonwering bedrijven blijven wij ook met u in contact na de montage van uw zonwering. Twijfelt u na een paar weken of uw zonwering toch niet hoger afgesteld moet worden? Wij komen in de regio Utrecht, Vleuten, Vleuterweide en De Meern bij u langs om u te adviseren en het te regelen. U ontvangt 5 jaar garantie op al onze buitenzonwering!

Ventana bezoeken of langs laten komen?

Breng een bezoek aan onze grote zonwering showroom, gelegen in de regio Utrecht, Vleuten en De Meern. Bekijk de talrijke mogelijkheden op het gebied van zonwering en doe ideeën op voor uw woning. Laat u daarnaast vrijblijvend adviseren door onze medewerkers. Dat doen ze zelfs bij u op locatie! Maak direct een vrijblijvende afspraak op een tijdstip wanneer het u uitkomt. We komen graag bij u langs vanuit de regio Utrecht, Vleuten, Vleuterweide en De Meern.

Wilt u meer informatie, advies of heeft u vragen? Laat het ons weten! Wij denken, rekenen en puzzelen graag met u mee. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer: 030 60 065 60 of vul het contactformulier in.