Zonwering nodig in de regio Utrecht, Nieuwegein en Houten?

Bent u op zoek naar zonwering in de regio Utrecht, Nieuwegein en Houten?
Ventana is de specialist in zonwering en interieur. Wij luisteren naar uw wensen en bieden u professioneel advies. Onze ervaren medewerkers zijn u van dienst vanaf de adviesfase tot en met de uiteindelijke montage van uw zonwering en de aftersales!

Breng een bezoek aan onze 1000m2 grote showroom of maak een gratis afspraak bij u thuis om u op locatie van deskundig advies en de beste oplossingen te voorzien.

Gratis AfspraakContact

Waarom u kiest voor Ventana Zonwering

Ventana biedt topkwaliteit zonwering van Nederlandse bodem. Bekende A-merken zoals Heroal, Verosol, Sunway, Bécé en Velux vindt u terug in ons uitgebreide zonwering assortiment. Wij hebben alles in huis om uw woning stijlvol in te richten en af te werken. Voor onze elektrisch aangestuurde zonweringen maken wij uitsluitend gebruik van Somfy motoren, u heeft immers recht op het allerbeste.

Wij van Ventana onderscheiden ons door onze klantvriendelijkheid. Is het bij andere bedrijven klaar na het monteren van uw zonwering? Wij blijven paraat om u te helpen waar nodig. Wilt u een aantal weken na de montage uw zonwering hoger afgesteld hebben? Wij komen vanuit regio Utrecht, Leidsche Rijn, Nieuwegein en Houten langs om het voor u te regelen. Daarnaast krijgt u op al onze buitenzonwering 5 jaar garantie!

Ventana bezoeken of langs laten komen?

U bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Deze is goed te bereiken vanuit de regio Utrecht, Nieuwegein en Houten. Laat u inspireren door de diverse mogelijkheden op het gebied van zonwering en laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers. Of maak direct een gratis afspraak voor persoonlijk advies op locatie. Vanuit regio Utrecht, Leidsche Rijn, Nieuwegein en Houten komen wij graag bij u langs om met u mee te denken, meten en rekenen.

Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie over Ventana Zonwering? Onze ervaren medewerkers helpen u waar nodig. Neem gerust contact met ons! Telefoonnummer: 030 60 065 60, of vul het contactformulier in.