Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Zonwering in Nieuwegein

Bent u als particulier op zoek naar mooie, kwalitatief hoogstaande zonwering in Nieuwegein? Dan bent u bij Ventana Zonwering & interieur aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk een uitgebreid assortiment van zowel binnen- als buitenzonwering in diverse prijsklassen. Wij garanderen dan ook dat er altijd een optie is die aansluit op uw wensen. Daarnaast kunt u ook voor de beste prijs\kwaliteit verhouding voor zonwering in Nieuwegein vertrouwen op Ventana Zonwering & Interieur. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan eens langs in onze showroom in de buurt van Nieuwegein, of bekijk ons aanbod online.

 

Ventana Zonwering & Interieur, al jaren uw specialist op het gebied van zonwering

Dankzij jarenlange ervaring in verkoop en montage van zonwering en interieur in Nieuwegein en omstreken, zijn onze medewerkers deskundig en vakbekwaam. Ook voor persoonlijk advies en vakkundige montage, bent u bij Ventana Zonwering & Interieur aan het juiste adres. Wij voorzien onder andere in shutters, horizontale jaloezieën, verticale jaloezieën, rolgordijnen, duo-rolgordijnen, prestige rolgordijnen, paneelgordijnen, Washi paneel of rolgordijnen en vouwgordijnen. Daarnaast behoort ook functionele insectenwering zoals rolhorren, vaste horren en Plissé hordeuren, tot ons assortiment.

Naast binnenzonwering en insectenwering, bieden wij ook een uitgebreid assortiment aan buitenzonwering. Zo vindt u onder andere uitvalschermen, knikarmschermen, screens, Rits screens (of Zip screens), Verandadaken glas of Polycarbonaat, serrezonwering, vrijstaande zonwering, rolluiken en markiezen in ons aanbod. Hierbinnen bent u vrij in de keuze voor handmatige bediening of gemotoriseerde bediening door middel van een kwaliteitsmotor van Somfy.

Contact

Bij Ventana Zonwering & Interieur bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van nieuwe zonwering of de reparatie van uw huidige modellen in Nieuwegein. Onze deskundige medewerkers staan klaar om u passend advies te geven en te begeleiden in het proces van aankoop tot aan montage. Naast dat Ventana Zonwering & interieur haar diensten aanbiedt aan particulieren in Nieuwegein en omstreken, zijn onze diensten ook toegankelijk voor de zakelijke markt en voor vereniging van eigenaren (VvE).

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of bel naar 030-6006560. Voor advies op maat bent u ook van harte welkom in onze showroom.

Wij zijn u graag van dienst.