Zonnescherm nodig in Utrecht en omstreken?

Bent u op zoek naar een zonnescherm in de regio Utrecht, Vleuten en Nieuwegein? Dan bent u bij Ventana op de juiste plek. Wij van Ventana zijn dé specialisten in zonneschermen. Wij hebben oor voor uw wensen en voorzien u van vakkundig advies.

Vanaf de adviesfase tot en met de montage van uw zonnescherm en de aftersales, onze professionele medewerkers staan tot uw dienst! Kom langs in onze 1000m2 grote showroom voor inspiratie van de mogelijkheden van zonwering of maak een gratis afspraak bij u op locatie.

Gratis AfspraakContact

Meer wooncomfort binnen en buiten

Topkwaliteit zonneschermen van Nederlandse bodem, dat is wat Ventana biedt. Een zonnescherm zorgt voor meer wooncomfort binnen en buiten. Buiten kunt u namelijk heerlijk in de schaduw zitten terwijl het in het huis heerlijk koel blijft. Daarnaast kunt u genieten van een aangename beschutting, doordat de warmte onder het zonnescherm blijft hangen.

Het zonnescherm assortiment van Ventana geeft u talrijke mogelijkheden. Zo zijn er uitvalschermen, buitenzonweringen met knikarmen, elegante markiezen en terrasoverkappingen met doek. En daarbij komt dat u uit 1001 verschillende doeken kunt kiezen. Gaat u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk design? Wat u ook kiest, op elk van deze zonneschermen krijgt u 5 jaar garantie! Kom langs in onze showroom, blader door het stalenboek en doe nieuwe inspiratie op voor uw woning.

Ontdek de zonneschermen in onze showroom

Laat u in onze showroom inspireren en vrijblijvend adviseren op het gebied van zonneschermen door onze ervaren medewerkers. Of maak direct een gratis afspraak voor persoonlijk en vrijblijvend advies aan huis. Vanuit regio Utrecht, Houten, Vleuten en Nieuwegein komen wij graag langs om bij u thuis mee te denken en advies op maat te geven.

Klantvriendelijkheid staat bij Ventana Zonwering voorop. Wij helpen u waar nodig, ook als ons zonnescherm al gemonteerd is. Heeft u vragen, wilt u advies of meer informatie: onze ervaren medewerkers helpen u graag via het telefoonnummer: 030 60 065 60 of vul het contactformulier in.