Terrasoverkapping in de regio Utrecht en omstreken

U bent in Utrecht en omstreken op zoek naar een terrasoverkapping? Dan bent u bij Ventana op de juiste plek. Ventana is namelijk dé specialist op het gebied van terrasoverkappingen. Wij luisteren naar uw specifieke wensen. Van persoonlijk advies tot en met de laatste montage van uw terrasoverkapping en de aftersales. Onze ervaren medewerkers staan tot uw dienst.

Laat u inspireren in onze 1000m2 grote showroom of maak een gratis afspraak bij u op locatie.

Gratis AfspraakContact

Een terrasoverkapping voor meer wooncomfort

Een terrasoverkapping geeft u meer wooncomfort voor binnen en buiten. Buiten kunt u namelijk heerlijk in de schaduw genieten en in uw woning blijft het heerlijk koel. Ook ’s avonds kunt u van de aangename beschutting profiteren, doordat de terrasoverkapping warmte vasthoudt.

De terrasoverkappingen uit het assortiment van Ventana zijn van de beste kwaliteit en 100% made in Holland. Zo is de mySun Cube een uniek zonweringsysteem die aan een schutting en gevel kan worden gemonteerd of vrijstaand geplaatst kan worden. Ideaal voor horecagelegenheden, pleinen of bij u thuis in de achtertuin.

Bent u op zoek naar een terrasoverkapping die bestendig is tegen extreme weersomstandigheden? Het Heroal verandadak is dan uw uitkomst. De verandadaken uit ons assortiment zijn van de beste kwaliteit en kunnen precies naar uw wensen op maat worden ontworpen.

Bekijk de mogelijkheden van een terrasoverkapping in onze showroom

Doe in onze showroom inspiratie en nieuwe ideeën op voor een terrasoverkapping bij u thuis of voor uw bedrijf. U kunt ons vrijblijvend om advies vragen, zowel in de showroom als telefonisch of voor een afspraak bij u thuis. Vanuit regio Utrecht, Houten, Nieuwegein, Vleuten en De Meern komen wij graag bij u langs om met u mee te denken, te rekenen en u te voorzien van advies op maat.

Klantvriendelijkheid is waar wij als Ventana Zonwering voor staan. Wij staan gereed om u te helpen als u ons nodig heeft, ook als onze terrasoverkapping al bij u gemonteerd is. Voor vragen, advies of meer informatie over Ventana kunt u gerust contact opnemen met één van onze ervaren medewerkers. Via het telefoonnummer 030 60 065 60 of het contactformulier kunt u ons bereiken.