AmazoneAvocaAxiosMondegoSonateTanaroTopinoVomano

Knikarm-terrasscherm Topino

Topino

Extra veel schaduw, daarvoor zorgt de Topino. Met een uitval tot maar liefst 3,5 meter overkapt dit gestroomlijnde zonnescherm zelfs het ruimste terras, balkon of patio. De slanke cassette is over een breedte van maximaal 6 meter te plaatsen aan praktisch elke muur of plafond.

De robuuste Topino combineert stijl en praktische toepasbaarheid. Solide smeedwerk scharnieren zorgen voor een optimale bescherming en veiligheid bij wisselende weersomstandigheden. De fraaie ‘eclipsvorm’ cassette beschermt het doek tegen weersinvloeden.

Dankzij een slimme, zelfregulerende motor sluit de cassette altijd perfect, ook na jarenlang gebruik. De motor corrigeert zichzelf en nastellen is overbodig.

Welke kleur cassette past bij u?

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van uw Topino-terrasscherm. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel waar het scherm aan wordt gemonteerd:

De cassette is standaard leverbaar in technisch zilver, crème wit (RAL 9001), wit (RAL 9010) en structuurlak (RAL 7016). Tegen meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

Keus uit 1001 doeken

Kiest u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? In het stalenboek vind u zeker het zonweringsdoek dat bij u past. Laat u
verrassen en inspireren.

We doen u alvast enkele doeksuggesties:

In ‘t kort

  • Uitval tot 3,5 meter, breedte tot 6 meter.
  • Gesloten cassette in gestroomlijnde ‘eclipsvorm’.
  • Geschikt voor muur- én plafondbevestiging.
  • Cassette sluit altijd perfect, dankzij een zelfregulerende motor.
  • Nastellen is overbodig.
  • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of volautomatisch.