AmazoneAvocaAxiosMondegoSonateTanaroTopinoVomano

Knikarm-terrasscherm Axios

Axios

De Axios vergroot uw woongenot voor een bijzonder aantrekkelijke prijs. U geniet van heerlijke koele schaduw buiten en voorkomt vervelende reflecties op tv- en beeldschermen binnen.

Een basic vormgeving en robuuste onderdelen: de Axios heeft zich in de praktijk bewezen. Een no-nonsense terrasscherm met een klassiek halfopen cassettesysteem.

Alle onderdelen van de Axios zijn vervaardigd uit de allerbeste en duurzame materialen. Daarnaast blijft het doek extra lang kleurecht door gebruik te maken van een water- en vuilafstotende nabehandeling.

Welke kleur cassette past bij u?

De kleur van de cassette bepaalt de uitstraling van uw Axiosterrasscherm. Kies de kleur die past bij uw smaak en bij de gevel waar het scherm aan wordt gemonteerd:

De cassette is standaard leverbaar in de kleuren technisch zilver en crème wit (RAL 9001). Tegen meerprijs is elke gewenste RAL-kleur leverbaar.

Keus uit 1001 doeken

Kiest u voor één kleur, een kleurencombinatie, streepmotief of fantasierijk dessin? In het stalenboek vind u zeker het zonweringsdoek dat bij u past. Laat u
verrassen en inspireren.

We doen u alvast enkele doeksuggesties:

In ‘t kort

  • Basic terrasscherm, robuuste onderdelen.
  • Klassiek halfopen cassettesysteem met fraaie ronde vormgeving.
  • Aantrekkelijk geprijsd.
  • Bediening: schakelaar, afstandsbediening of eventueel volautomatisch.
  • Nastellen is overbodig door zelfregulerende motor.