Exclusieve zonwering

Cube

De mySun Cube is een uniek zonweringsysteem, het kan aan een gevel of op een schutting worden gemonteerd, maar ook vrijstaand. Het doek bevindt zich normaal gesproken volledig horizontaal, een vernuftig systeem maakt het daarnaast mogelijk om het doek onder een variabele hoek te plaatsen. Handig om regenwater weg te laten lopen, of bij een laagstaande zon.

cubola2

Voor meer schaduw kan de mySun Cube oneindig gekoppeld worden, ideaal voor horecagelegenheden en pleinen. De mySun Cube, een architectonische verrijking voor haar directe omgeving.

Rio Grande

rio-grandeDe Rio Grande is een bijzondere creatie die u optimaal van het buitenleven laat genieten! Dit beproefde systeem is zo ontwikkeld dat het maar liefst 30 vierkante m2 schaduw kan leveren. De maximale afmeting is 6 meter breed bij een uitval tot wel 5 meter. De staanders aan de voorzijde dienen als extra ondersteuning. Dit maakt uitermate geschikt voor locaties waar de muren te zwak zijn om een traditioneel knikarm-scherm te plaatsen. De Rio Grande creëert een echte “buitenkamer” die bescherming biedt tegen schadelijke uv-straling en andere onvoorspelbare weersomstandigheden.

Lekker in de schaduw in de zomer? Bel of mail ons