Ventana Zonwering & Interieur

BEL ONS OP 030 600 65 60

Ventana helpt u verder

Neem direct contact op
  • VCA gecertificeerd
  • Topkwaliteit
  • Persoonlijk advies
  • Eigen service-en montagedienst
  • Klant-en Servicegericht

Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn uitermate geschikt voor slaapkamers door de verduisterende kwaliteiten, maar misstaan uiteraard ook niet in andere ruimtes. Daarnaast zijn rolgordijnen toepasbaar in Velux®-dakremen en eenvoudig te monteren. Wij hebben een enorm assortiment aan moderne en klassieke kleuren en designs zodat u altijd iets zult vinden wat bij de rest van uw interieur past. Onze rolgordijnen zijn nu ook verkrijgbaar met schulprand en sierkap!

 

Sfeerimpressie rolgordijnen in de woonkamer
Raamdecoratie voor uw werkplek

 

Duo-rolgordijnen

besparen Een duo-rolgordijn bestaat uit 2 lagen stof met transparante en dichte banen die voor elkaar langs bewegen. Deze raamdecoratie leent zich prima om te spelen met lichtinval. Een revolutionair rolgordijn dat u de mogelijkheid geeft om naar buiten te kunnen kijken, terwijl de inkijk wordt beperkt. De doorkijk kan traploos worden gevarieerd tot een totale sluiting.

De Duo-rolgordijnen leveren wij van Sunway® en heten de Eclips. De Eclips wordt afgewerkt met een mooie strakke onderroede van massief aluminium. Standaard wordt de Eclips gemaakt met een wit of grijs montageprofiel. Optioneel is de Silversfeer montageprofiel of de cassette.
Wij leveren ook de Prestige van het voordelige Ventana huismerk.

 

Sfeerimpressie woonkamer met duo-rolgordijnen
Woonkamer met Sunway Eclips duo-rolgordijnen welke door Ventana zijn gemonteerd

 

Bent u benieuwd naar alle soorten rolgordijnen, of wilt u advies aan huis? Neem gerust contact met ons op via ons contactformulier of bel naar 030 600 65 60. U kunt natuurlijk ook langskomen om inspiratie op te doen in onze ruime showroom. Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder.