Duette Shades

Duette® Shades zijn hyper functioneel en veelzijdig. Deze stof bestaat uit 2 lagen stof die samen een gesloten honingraatstructuur vormen. Dit zorgt voor een isolerende eigenschappen van het product. Duette® Shades kunnen energiekosten besparen door hun isolerende eigenschappen! In de winter houden de Duette® Shades in gesloten toestand de warmte binnen en de kou buiten. In de zomer is dat precies andersom. De warmte wordt geweerd en binnen blijft het behaaglijk koel.

Bijkomend voordeel is dat er geen zichtbare koordgaatjes zijn. De spandraden van een Duette® Shades zijn geraffineerd weggewerkt en onzichtbaar voor het oog. De collectie van SUNWAY® , Verosol (VeroCell) en ons voordelig Ventana huismerk omvat een zeer divers aanbod aan stoffen met verschillende structuren en transparanties, zo hebben we altijd iets wat bij u past.

Een Duette® Shade is in diverse uitvoeringen te leveren. Een van de praktische en decoratieve uitvoeringen is de Top-Down uitvoering. Dit model is bedienbaar van boven naar beneden en van beneden naar boven. Dit zorgt voor optimale privacy in combinatie met optimale lichtinval.

Alles weten over Duette? Neem contact met ons op