De beste rolluiken in de regio Utrecht!

Heeft u rolluiken in de regio Utrecht, Houten, Nieuwegein, Vleuten en De Meern nodig? Welkom bij Ventana! Wij zijn dé specialist in rolluiken. Wij luisteren naar uw wensen en voorzien u van vakkundig advies. Onze bedreven medewerkers assisteren u vanaf de adviesfase tot en met de laatste montage van uw rolluiken en de aftersales!

U bent van harte welkom om inspiratie op te doen in onze 1000m2 grote showroom of maak een gratis afspraak bij u op locatie.

Gratis AfspraakContact

Onze rolluiken: functionaliteit en esthetiek

Ventana biedt topkwaliteit rolluiken die 100% made in Holland zijn. Door de combinatie van functionaliteit en esthetiek zijn de rolluiken ideaal voor een perfect wooncomfort. De rolluiken beschermen uw woning tegen warmte en kou, regen en geluid, licht en inkijk van buitenaf. Daarnaast kunt u met onze rolluiken makkelijk energie besparen dankzij de isolerende eigenschappen. Ook tegen vernielingen en inbraak biedt het bestendige aluminiumpantser bescherming.

Alle rolluikkastsystemen kunnen bij ons aan elkaar gekoppeld worden en zijn in gerolvormde of geëxtrudeerde uitvoering verkrijgbaar. Op alle maten, vormen en kleuren krijgt u maar liefst 5 jaar garantie! De rolluiken worden doorgaans met bandopwinders geleverd, maar als u wenst zijn ze ook met motor en afstandsbediening verkrijgbaar.

Kom langs bij Ventana of maak een gratis afspraak

Laat u inspireren door de vele mogelijkheden op het gebied van rolluiken en kom langs in onze showroom, gelegen in de regio Utrecht, Houten, Nieuwegein, Vleuten en De Meern. Vraag gratis advies aanonze medewerkers in de showroom of bij u thuis. Vanuit regio Utrecht, Houten, Nieuwegein, Vleuten en De Meern komen wij graag naar u toe om de mogelijkheden bij u thuis te bekijken en u van advies op maat te voorzien.

Ventana Zonwering staat voor klantvriendelijkheid. Wij staan paraat om u te helpen waar nodig, ook als onze rolluiken al bij u gemonteerd zijn. Neem voor vragen, advies of meer informatie gerust contact met ons op! U kunt onze medewerkers bereiken op telefoonnummer: 030 60 065 60 of vul het contactformulier in.